4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

İşte örnek komutan

Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat, gerek sosyal faaliyetlerde gerekse ev ziyaretlerinde halkla bütünleşerek sergilediği sıcak tavırları ile takdirle karşılanıyor. Ziyaret ettiği her okulda çocuklara şefkat eli uzatarak onlarla aynı masaları paylaşarak sorun ve sıkıntılarını dinleyen komutan, halkın yanı sıra öğrenciler tarafından da sevilip, sayılıyor. 

Albay Erhan Kubat'ın halkla ilişkileri konusunu değerlendiren Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, geri kalmış bölgelerde yöneticilere düşen önemli görevlerin olduğunu söyledi. Albay Kubat'ın, halkla dayanışma ve bütünleşmeye büyük önem verdiğini ifade eden Keskin, Hakkari'deki askeri birliklerin güvenlik önlemlerini eksiksiz sürdürdüğünü, bununla birlikte halkın hizmetine koştuğunu anlattı.

Bir süreden beridir Hakkari'de görev yapan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat'ın, gerek eğitim ve öğretime verdiği destek, gerekse halkla bütünleşerek çocuklara sevgi ile yaklaşması ilde sevinçle karşılandığını ifade eden Başkan Fatih Keskin, şunları söyledi: 

"Soğuk kış günlerinde bir mahallede evlerin ve okullar ile sağlık ocaklarının içme suyu şebekeleri donmuştu. Su sıkıntısı çeken vatandaşlara askeri su tankları ile su ihtiyaçları karşılandı. Talimatları doğrultusunda sağlıksız olan bir çok okuldaki tuvalet ve lavabo kısımları askerler tarafından yeniden onarılarak modern hale getirildi. Bir süre önce de Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek, halkla bütünleşmesi ile yöre halkının gündeminde yerini almıştır. Bugün gelinen noktada halk artık paşasız veya albaysız düğün, başsağlığı düşünmüyor. Bayramlarda yol boylarındaki askeri kontrol noktalarında halka bayram şekeri ikramı, halkı devlet ve askere yaklaştırmış. Birlik ve beraberlik en üst seviyeye çıkartılmıştır. Gerek halkımıza gerekse, çocuklarımıza şefkatle el uzatan komutanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz."
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 13:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekeriya ertuş IP: 85.104.90.xxx Tarih : 28.02.2007 14:14:59
sayın komutanı tebrik ederim işte bole olunmalı olunabilmeli ve gerçekten samimi olunduğu gösterilebilinmelidir.bunların samimi ve sık bir şekilde yapıldığını görmek isteriz.halk devlete bole ısındırılır bole sevgi kazanılır.kendi adıma çok sevindim.insanımızın birliği devletimizin gücünü arttıracaktır.birlik ise samimi bir karşılıklı hoşgörüden doğar.