4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

İstikbal Grubu'ndan eğitime destek

İstikbal Grubu, 500 kişilik öğrenci pansiyonuna 45 bin YTL değerinde malzeme yardımında bulundu.


Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi Pansiyonu'nu ziyaret eden Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, pansiyonun teftiş ve donanımına destek veren İstikbal Grubu'na teşekkür etti. Söz konusu firma tarafından gönderilen bir TIR dolusu malzemeyi basına tanıtan Nasuhbeyoğlu, "Hakkari'de lise çağındaki öğrencilerin pansiyon ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlatılan ve yapımı bitme aşamasında olan 500 kişi kapasiteli Atatürk Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kullanılmak üzere, piyasa
değeri 45 bin YTL olan 200 adet yatak, 200 adet yorgan, 200 adet yatak, 200 adet yastık ve 200 adet nevresim takımı, İstikbal Grubu tarafından Hakkari Valiliği'ne hibe olarak gönderilmiştir" açıklamasını yaptı.


İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan 4 bin 550 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 7 katlı pansiyonda mutfak, yemekhane etüt sınıfları, çamaşırhane, soğuk hava deposu bulunuyor.


Pansiyon ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Aydın, İl Özel İdaresi Müdürü Süleyman Kaya ile vali yardımcıları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?