4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Jandarmadan örnek davranış

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan ve aşırı sıcaklar nedeniyle kurumaya yüz tutan fidanları askeri itfaiye ile sulamaya başladı.

Hakkari Valiliği Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan 72 yıllık şehir çöplüğü yeri değişmiş ve bölgeye değişik fidanlar dikilmişti. Hakkari Valisi Ayhan Nasunbeyoğlu tarafından açılışı yapılan ve 'Sümbül Parkı' adı verilen bölgedeki fidanlık alanın çevresi tel örgülerle kapatılarak korumaya alınmıştı. Şehir girişine güzel bir görünüm kazandıran bölgedeki fidanlar aşırı sıcaklar nedeniyle kurumaya yüz tuttu. Susuzluktan sarararak kurumaya başlayan fidanların bu durumu karşısında harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri askeri itfaiye aracı ile sulama çalışması başlattı. İl Jandarma Komutanlığı'na ait askeri itfaiye aracı ile Sümbül Parkı'na giden ekipler, kurumaya yüz tutan fidanları sulayarak örnek bir davranış sergiledi.

Bu çalışmayı büyük bir takdirle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar, Mehmetçiğin terörle mücadele ile sosyal ve kültürel faaliyetlerde bir birinden güzel faaliyetlere imza attıklarını ve yöre halkının gönlünde taht kurduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 14:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?