2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Karla kaplı stadta antrenman

Hakkari Gençler Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden takımlar, karla kaplı şehir stadında antrenman yaparak müsabakalara hazırlanıyor.

Ligde yer alan 6 takımın yanı sıra Hakkari Belediye ve İl Özel İdaresi spor kulüpleri de temizlenmeyen karlı sahada antrenman yaparak, mart ayında başlayacak olan lig maçlarına hazırlanıyor. Malzeme sıkıntısı çeken futbolcular, teknik direktörleri nezaretinde ısınma hareketleri yapıp, çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürdüler.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Mecit Tekin, Aralık 2008 tarihinde yapılması planlanan ancak bölgede etkili olan ağır kış şartları nedeniyle Mart 2009 tarihine ertelenen Gençler Ligi müsabakalarına karla kaplı sahada hazırlandıklarını belirtti. Tekin, "Sporcularımız saha zeminindeki karları ayaklarıyla ezip antrenmana hazır hala getirdi. Çok büyük sıkıntılar içerisinde hazırlanıyoruz. İlimizde bugüne kadar futbola eğilen ve bu gençlere sahip çıkacak kimseyi bulamadık. Şimdiye kadar hiç kimseden ciddi anlamda bir destek alamadık. Kendi imkanlarımızla bu gençlere sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu gençlere sporu sevdirmeye çalışıyoruz. İçlerinde çok yetenekli ve azimli gençler var. Bunlara sahip çıkılarak destek verilirse eminim bu gençlerin bir çoğu profesyonel liglerde en iyi yerlere geleceklerdir. Ancak bugüne kadar bunlara ciddi anlamda sahip çıkan olmadı. Zaman zaman küçük çapta yardımlar yapılıyor. Ancak buda ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Şuanda çocukların üzerinde giyecek eşofmanları bile yok. Malzeme sıkıntımız var. Tesis konusunda da sıkıntı yaşıyoruz. Soyunma odası ve saha konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle bu konuda bize destek çıkılmasını istiyoruz. Bize destek çıkılması halinde çok iyi gençler yetiştireceğimize eminiz. Bu gençlerle de çok iyi yerlere geleceğimize de inanıyoruz. Bütün olumsuzluk ve imkansızlıklara rağmen biz futbolda varız ve Türkiye'nin en çetin takımlarıyla baş edecek güçteyiz" dedi.

Emrah Gültekin isimli sporcu ise karla kaplı sahada antrenman yapmanın çok zor olduğunu belirterek, malzeme konusunda sıkıntı çektiklerini belirtti. Kendilerine sahip çıkan kimsenin olmadığını dile getiren Gültekin, sadece kendilerine sahip çıkan teknik direktörleri nezaretinde çalışarak müsabakalara hazırlandıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 13:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat aydın IP: 88.254.53.xxx Tarih : 8.02.2009 16:02:45

arkadaşlar, abiler lütfen bu hakkari fotbulculara bi yardım ve destek istiyoruz lütfen rica olunur  adım ferhat bende onlardan biriyim lütfen bize yardım edin yardımınız dokunursa duamız sizinledir.