3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Karla mücadele çalışmaları

Hakkari şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken 2 bin ton kar, kamyonlara yüklenerek şehir dışına çıkartıldı.

Belediye Başkanlığı ile Valilik İl Özel İdare Müdürlüğü karla mücadele ekipleri 2 gün içersinde 150 kamyon dolusu 2 bin ton kar yığınını çarşı içinde toplayarak şehir dışına çıkardıkları bildirildi. Yapılan karla mücadele çalışmalarına küreklerle destek veren esnaflar, çarşı içini kaplayan kar yığınları nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini belirttiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Bişar Mavigöz, belediye olarak valilik karla mücadele ekibi ile omuz omuza vererek çarşı merkezindeki kar yığınlarından temizlediklerini söyleyerek "Kardan geçilmez bir hale gelen cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanlığı karla mücadele ekip sorumlusu A. Kerim Tan, yaklaşık 2 gündür belediyenin iş makineleri ve personeliyle birlikte gece gündüz karla mücadele ettiklerini belirttiler. Çarşı esnafının da karla mücadele çalışmasına destek verdiğini belirten Tan, değişik caddelerde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vatandaşlardan Mikail Atan ise, belediyenin maddi imkansızlıklara rağmen çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmesinin sevinçle karşılandığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 14:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?