4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Karne dağıtım töreni

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, başarılı öğrencilerin karnelerini kendi eliyle dağıtırken, okul birincisi öğrenciye kendisinin yazdığı bir şiiri de hediye edeceğini söyledi. 

Bugün sabah saatlerinde Hakkari Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. 

Vali Nasuhbeyoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, onlara tatillerini iyi değerlendirmelerini istedi. Yapılan sohbetlerin ardında Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, beraberinde bulunan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat, İl Emniyet Müdür Vekili Necmi Çakar ve Milli Eğitim Müdürü Şevki Aydın ile birlikte başarılı öğrencilere karne, taktir ve teşekkür belgelerini verdi. 

Hakkari Lisesi'nde okul birincisi olan 9/L sınıfı öğrencisi Viyan Erik'i yanına çağıran Vali Nasuhbeyoğlu, yazdığı bir şiiri öğrenciye hediye edeceği sözünü verdi. Vali Nasuhbeyoğlu daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilere kalem, basketbol, voleybol ve futbol topu hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 17:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?