2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Kayak tesislerine yoğun ilgi var

Hakkari'nin Otluca Kayak Tesisleri'nde, artan ilgiye karşılık malzeme yetersizliği yaşandığı belirtiliyor.


Hakkari Valiliği tarafından bir süre önce şehirden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyünde kurulan kayak tesislerine olan yoğun artıyor. Her yaştan erkek ve bayanların kayak sporuna merak sarması Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü zor durumda bıraktı.

Birçoğu sporcu olmak üzeri günde onlarca kişinin akın ettiği kayak tesislerinde sadece 50 kayak takımının bulunduğu belirtildi. Ahmet Yalçın ve Salih Tatlı isimli vatandaşlar, kurulan tesisteki malzemelerin ihtiyaca cevap vermediğini, kayak sporuna ilginin her geçen gün artması üzerine yetersizlik yaşandığını belirttiler. Özelikle bayanların kayak sporunu büyük ilgi gösterdiğini belirten vatandaşlar, yaşanan malzeme eksikliğinin giderilmesi gerektiğini söylediler.


Bazı bayanlar ise kayak sporunu öğrenmek istediklerini ancak, malzeme eksikliği yüzünden bundan mahrum kaldıklarını belirttiler.
Yetkililer ise, tesislerde sadece 50 kayak takımının bulunduğunu doğrulayarak, 60 adet daha alınması için yetkili mercilere talepte bulunduklarını ifade ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 17:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?