3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Kaymakamlık turnuvası sona erdi

Şemdinli ilçesinde düzenlenen Kaymakamlık Futbol Turnuvası'nı Şapatanspor kazandı.

Turnuvaya, 2 guruptan oluşan 12 takım katıldı. Yapılan maçlar sonunda A gurubunda finale Üzümkıranspor ve Enderpenspor, B gurubunda ise Şapatanspor ile Amatör Gençlikspor kaldı. Şapatanspor, rakibi Amatörsporu 4-3 yenerek finale çıkarken, Şapatanspor ile Amatör Gençlikspor takımları, yapılan maçta çıkan olaylar yüzünden turnuvadan ihraç edildi. Bu sebeple Şapatanspor, en yakın takipçisi olan Amatör Gençlikspor arasında yaptığı ikinci maçı da 3-2 yenerek turnuva şampiyonu oldu.

Düzenlenen törenle Şapatanspor'a şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar tarafından verildi. İkinci olan Amatör Gençlikspor'a kupasını, turnuvadan men edilen Üzümkıranspor Başkanı İsmail Kardeniz, üçüncü olan ve sporcuları en az kart gören Şemdinli Sabri Özel Lisesi'nin kupasını da İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdurhan verdi.

Şapatanspor yöneticilerinden Rıfat Gelici ve Adem Ertaş, 12 yıl aradan sonra yeniden kupa kazanmanın oldukça mutlu olduklarını, rakip gruptan Üzümkıranspor ve Enderpenspor'un turnuvalardan elenmesine ise üzüldüklerini belirttiler. Kupa sahibi Şapatanspor'lu futbolcular, Şemdinli çarşı merkezde ve ismini temsil ettikleri Şapatan köyünü araçlarla konvoy şeklinde turladılar.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Faysal Bilmece ise, her yıl kaymakamlık bünyesinde futbol ve çeşitli dallarda turnuva düzenlediklerini belirtti. Bilmece, ilçede oldukça başarılı futbolcular bulunduğunu anlatarak bu tür faaliyetlerin ilçe halkı ve gençler arasında oldukça güzel karşılandığını dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 19:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?