5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Kazandıoğlu halktan özür diledi

BAŞKAN YARDIMCISI HALKTAN ÖZÜR DİLEDİ

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, kısıtlı imkanlar yüzünden gecikmeli kar ve buzla mücadele çalışması yaptıklarını, bundan dolayı halktan özür dilediğini belirtti.

Son günlerde kar yağışının etkisini kayıp etmesiyle birlikte geceli gündüzlü çalışmalarla mahalle yollarını kardan temizleyen belediye ekipleri, bu defa da çarşı merkezinde araç ve yaya trafiğini olumsuz yönden etkileyen buzlara karşı mücadele başlattı. Buzla mücadele eden iş makinelerine belediye personeli ve bazı esnaflar ise küreklerle destek verdiler. Belediye Başkan yardımcıları Metin Kazandıoğlu, Hatice Demir, Zabıta Müdürü Fahri Berkay ve beraberindeki zabıta ekipleri de bazen küreklerle bazen de iş makinelerinin kopardığı buz kütlelerini elleriyle iş makinelerinin önüne atmaya çalıştılar.

BAŞKAN YARDIMCISI HALKTAN ÖZÜR DİLEDİ

Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, Hakkari'de kış şartlarının hep çetin geçtiğininin bilindiğini söyledi. Bu yılki kış şartları ağır olmasa bile karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Kazandıoğlu, soğuk havaların etkisini başlatmasıyla birlikte don olayının had safhaya ulaştığını, bu nedenden dolayı da buzları kaldırmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Metin Kazandıoğlu,"Şehir merkezinde gerek yaya gerekse trafik akışını engelleyen karla değil buzla mücadele ediyoruz. Ekonomik olarak belediyemizin maddi imkanları kısıtlı olduğundan zaman zaman aksamalar olabiliyor. Bazen karla mücadeleyi geç yapıyoruz. Burada halkımız kusura bakmasın, kendilerinden özür diliyoruz. İmkanlarımız dahilinde birçok caddede buzla mücadele çalışmalarımız olacaktır. Cadde ve sokaklardaki buzları bitirene kadar buzla mücadele çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI HALKTAN ÖZÜR DİLEDİ
BAŞKAN YARDIMCISI HALKTAN ÖZÜR DİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 11:34:00
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 11:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?