4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Kızılay'dan 200 aileye iftar yemeği

Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezi ile Kızılay Derneği Hakkari Şubesi tarafından 200 fakir aileye iftar yemeği verildi.


Bir süre önce Ankara Kızılay Derneği Genel Merkezi'nde gelen 18 kişilik ekip, il ve ilçelerde bulunan yaklaşık 7 bin 500 aileye gıda yardımında bulunduktan sonra akşam saatlerinde ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerindeki havuz başında fakir ailelere bir iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan, İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü, Kızılay Derneği Genel Merkezi ekip sorumlusu Eren Özcüler, Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan, Türk Kızılay teşkilatının aç ve açıkta kalan insanlara yardım elini uzattığını belirtti. Mübarek Ramazan ayı içersinde il ve ilçelerde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunan Kızılay'ın yüzlerce aileyi sevindirdiğini belirtti. Ankara'dan gelen Kızılay ekibinin bir hafta içersinde dar gelirli ailelerin evlerini tek tek dolaşarak yardımları ayaklarına kadar götürdüğünü belirten Pehlivan, bu örnek davranıştan dolayı Kızılay yetkililerine teşekkür etti.


Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek ise, yapılan gıda yardımlarının ardında havuz başında 200 aileye iftar yemeği verdiklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?