2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Komutan ve Başkan tokalaşmadı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, Garnizon Komutanı, Demokratik Toplum Partili (DTP) Belediye Başkanının elini sıkmadı.


Sabah saatlerinde Yüksekova Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına daha sonra Cengiz Topel Caddesi üzerinde devam edildi. Burada düzenlenen kutlama törenlerine Yüksekova Kaymakamı Çetin Çelik, Garnizon Komutanı İlhan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı.


Burada yapılan törende Belediye Başkanı ile Garnizon Komutanı arasında soğuk rüzgarlar esti. Törenin ardında İlçe Kaymakam Çelik ve diğer davetlilerle tokalaşan Garnizon Komutanı Kavaklıoğlu, sırada bekleyen DTP'li bayan Belediye Başkan Yetişkin ile tokalaşmadı. Başkan Yetişkin, bir süre bekledikten sonra tekrar Garnizon Komutanı Kavaklıoğlu'nun yanına gitmek isterden, Kavaklıoğlu ani bir dönüş ile bulunduğu yerde uzaklaştı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 13:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?