4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Komutanın çocuk sevgisi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Ortaç Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Zuhuri Atilla Ataalp, çocuklarla yakında ilgilendi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde vatandaşların her türlü sorununu çözümlemek için büyük çaba harcıyor.

Bu amaçla köy ve mezralara kadar geziler düzenleyen Mehmetçik, çeşitli sosyal etkinlikler de düzenliyor. Faaliyetler kapsamında köy ve mezraları ziyaret ederek gerek yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı, gerekse değişik okullarda eğitim ve öğretim gören öğrencilere kırtasiye ve giyim malzemesi yardımında bulunan Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Zuhuri Atilla Ataalp kısa sürede yöre halkının gönlünde taht kurdu.


Ortaç Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim malzemesi yardımında bulunan Kurmay Albay Zuhuri Atilla Ataalp, yanına gelen ve elleri kınalı olan bir kız öğrenci ile yakında ilgilenerek bir süre sohbet ettikten sonra poşet içersindeki kırtasiye ve giyim malzemesi verdi. Bir süreden beridir Hakkari'de bulunan ve gittiği her köy ve mezrada büyük bir coşku ile karşılanan Kurmay Albay, yöre halkının olduğu gibi kısa sürede çocukların sevgisini de kazanmayı başardı. Bazen sivil, bazen de resmi kıyafetlerle köyleri ziyaret eden Kurmay Albay'ın yöre halkı ile sıcak diyalogları ve onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemesi yörede taktirle karşılanıyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aysel Ataalp (Zuhuri Atilla Ataalp'ın kızı yaş:8) IP: 195.214.129.xxx Tarih : 29.01.2014 11:14:12

Zaten babam heryerden az da olsa herkezin sevgisini kazanıyor.