4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Köy yolları yeniden kapandı

HAKKARİ'DE LAPA LAPA KAR YAĞIŞI

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 15 köy ile 12 mezra yolu yeniden ulaşıma kapandı.

Sabah saatlerinde etkili olan ve lapa lapa yağan kar yağışı en çok toprak ev sahiplerini zor durumda bıraktı. Sabah saatlerinde evlerinin damlarını temizleyip, damlamaması için üzerinde silindir gezdiren vatandaşlar adeta kardan adama dönüştü. Kar yağışı ve sis nedeniyle şehir merkezi tamamen görünmez bir hal alırken, zincirsiz trafiğe çıkan sürücüler ise zincir takmak zorunda kaldı.

 

AÇILAN KÖY YOLLARI YENİDEN KAPANIYOR

Hakkari İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda açılan köy ve mezra yollarının yeniden kapanmaya başladığı belirtildi. Yetkililer, il genelinde 130 köy ile 377 mezra yolunun bulunduğunu ve tamamının ulaşıma açık solduğunu, ancak sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında 15 köy ile 12 mezra yolunun yeniden ulaşıma kapandığını bildirdi. Yolların açılması için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ifade eden yetkililer, kar yağışının etkisini

sürdürmesi halinde tüm köy ve mezra yollarının ulaşıma kapanabileceği ihtimaline karşı ekiplerin hazır beklediğini kaydetti.

HAKKARİ'DE LAPA LAPA KAR YAĞIŞI
HAKKARİ'DE LAPA LAPA KAR YAĞIŞI
HAKKARİ'DE LAPA LAPA KAR YAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 16:03:05
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 16:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?