4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Küçük sanayi sitesi yolu asfaltlandı

Hakkari Küçük Sanayi Sitesi yolu, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından asfaltlandı.

Sanayi sitesine giden yol üzerinde bulunan keskin viraj yüzünden bir yılda 25 maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiğini belirten esnaflar, bu çalışma ile birlikte kazaların önleneceğini söyledi.

Orakçılar Caddesi üzerinde bulunan keskin virajın stabilize olmasından dolayı sık sık kazaların meydana geldiğini belirten esnaflar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya'ya durumu bildirdikten sonra çalışma başlatıldığını dile getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Oto Beşir Otomotiv işletmecisi Beşir Tekbaş ve Kadir Otomotiv işletmecisi Ramazan Ciğer, asfalt çalışması ile birlikte esnafın ve vatandaşların büyük sıkıntıdan kurtulduğunu söyledi.

Esnaflar, "Sanayi sitesi ile birlikte iki mahalleye giden yolda bulunan keskin viraj stabilize olduğu için çok sık kazalara neden oluyordu. Virajda karşılaşan araçlar birbirine yol vermeye çalışırken kazalara neden oluyordu. Esnaflar olarak durumu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya'ya ilettik. Talebimiz dikkate alınarak viraj ile birlikte sanayi sitesi yolu asfaltlandı" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 12:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?