3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Küçük sanayi sitesine altyapı müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari Milletvekili A. Muttalip Özbek, ilin ilk ve tek küçük sanayi sitesindeki yüksek gelirim hatlarını yeraltına çekileceği müjdesini verdi.

Yaklaşık 10 yıl önce hizmete geçen ve yaklaşık 40 işyerinin bulunduğu Hakkari Küçük Sanayi Sitesi'nin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Yüksek gelirim direklerinin yol ortasında bulunduğu, altyapının olmaması ve yolların köstebek yuvalarını andırması sanayi esnafını olduğu gibi sürücüleri de canından bezdirdi. Sanayi esnafı, yolların biran önce yapılması ve altyapı hizmetlerinin getirilmesini bekliyor.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Ak Parti Hakkari Milletvekili A. Muttalip Özbek, sanayi esnafının sorunlarının kendi sorunları olduğunu belirterek, bunların üstesinde geleceklerini belirtti. Sanayideki altyapı sorununun giderilmesi için gerekli girişimlerde bulundukları müjdesini veren Özbek,"Yüksek gelirim hatlarını yer altına çekmek için ihale yapıldı. Yol sorununun çözmek için de valilikle görüşerek olumlu bir cevap aldık. Bir gurup sanayi esnafı yaklaşık 2 ay önce beni ziyaret ederek içinde bulundukları sorun ve sıkıntıları dile getirdiler. Onların sorunları bizim sorunumuzdur. Elimizde gelen çabayı harcayacağız" dedi.

Sanayi esnaflarından Ramazan Ciğer ise, Ankara'ya sanayinin sorunlarını götürdüklerinde Milletvekili Özbek tarafından çok iyi karşılandıklarını belirtti.

Sorunlarının çözümü konusunda Ankara'dan umutlu olduklarını belirten Ciğer, Milletvekili Özbek'in elinde geleni yaptığını söyledi. Tüm sanayi insafı adına Özbek'e minnet borçlu olduklarını anlatan Ciğer, altyapının ve yol sorununun çözülmesini büyük bir heyecanla beklediklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 19:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?