4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Kürekli karla mücadele ekibi

Hakkari Belediyesi araçların giremediği noktalar için 20 kişilik kürekli karla mücadele ekibi kurdu. Eline kürek alarak kar kürüyen Belediye Başkanı Kazım Kurt, mücadele ekibe destek verdi.

Yoğun kar yağışına sahne olan Hakkari'de yağışların etkisini kayıp etmesiyle birlikte çarşı merkezi ve mahallelerde karla mücadele çalışması devam ediyor. Belediye ekibi ile Valilik İl Özel İdaresi ekipleri iş makineleri desteğinde çalışmalarını sürdürürken, araçların giremediği ve dar olan sokaklar içinde belediye tarafından 20 kişilik kürekli karla mücadele ekibi kuruldu. Belediyenin önünde hazır kıta bekleyen karla mücadele ekibi daha sonra belirlenen noktalara kaydırılarak, araçların giremediği noktalardaki karları küreklerle temizlemeye çalışıyorlar.

Altay, Cumhuriyet, Bulvar ve İstiklal caddelerinde araçların giremediği sokakları küreklerle kar yığınlarından temizleyen ekibe Belediye Başkanı Kazım Kurt da eline aldığı kürekle destek veriyor. Başkan Kurt, karla mücadele çalışmasına herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 15:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?