5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Kürt sanatçılar eğlenceye doyurdu

HAKKARİ'DE NUMAN HADİ KONSERİ

Türkiye'de ve Avrupa'da tanımmış Kürt sanatçılardan Numan Hadi, Halit Bilginç ve Vedat Baran Hakkari'de bir konser verdiler.

Hakkari Güvener radyosunun organize ettiği konserin biletleri 5 TL'den satıldı. Akşam saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş izledi.

Yer bulamayan birçok kişi konseri ayakta izlerken bazıları ise sahnede oturarak izledi. Hakkarili ses sanatçılarının birbirinden güzel türkülerinin ardından tanınmış Kürt sanatçılar Halit Bilginç, Numan Hadi ve Vedat Baran sahne aldı. Salondaki seyirciler okunan türküler eşliğinde halay çekerek adeta

kendilerinden geçti. Kol kola giren gençler bir taraftan şarkılara eşlik ettiler diğer taraftan da halay çektiler. Hakkarili işadamı Sadrettin Güvener de konserde bir konuşma yaparak Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, imkanlar dahilinde sanatçıları getirmeye devam edeceklerini bildirdi. Güvener, yoğun katılım gösteren vatandaşlara ise bu ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

HAKKARİ'DE NUMAN HADİ KONSERİ
HAKKARİ'DE NUMAN HADİ KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 09:22:00
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 17:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?