2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Kurtlar bu sefer şehir merkezine indi

Hakkari merkeze bağlı Merzan Mahallesi’ne inen kurtlar vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Hakkari’de geçtiğimiz günlerde kurtların saldırısı sonucu 15 kişinin yaralanmasının ardından kurtlar bu kez de şehir merkezine indi.

Dün akşam Merzan Mahallesi’nde görülen kurtlar nedeniyle vatandaşlar erkenden evlerine kapanıyor. Ahmet Çiftçi (55) isimli vatandaşın bir kurt sürüsünü evinin önünde gördüğünü belirten Merzan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çelebioğlu, geçen kış mevsiminde de kurt sürüsünün 12 küçükbaş hayvanı parçaladığını söyledi.

Çelebioğlu, "Aç kalan kurtlar bu yıl da mahallemize iniyor. Kurtları hemen hemen bütün mahalle sakinleri görmüştür. Mahallemizde silah olmadığı için herhangi bir tedbir alamıyoruz. Mahalle sakinleri panik içersinde. Sabah saatlerinde okula giden küçük yaştaki çocuklarımız var. Akşamları evlerine döndüğünde hayatlarından endişe ediyoruz. Mahallenin servisi var, ancak yollar buzlu olduğu için bazen mahalleye gelemiyor. Çocuklar yaya olarak evlerine ulaşmaya çalışıyorlar. Bugünlerde çocuklar aileleriyle okula gitmek zorunda kalıyorlar. Yetkililerden isteğimiz, can kaybı olmadan önlem alınması" dedi.

Hakkari
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 15:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?