2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Lağım çukurları tepki çekiyor

ACİL SERVİS ÖNÜNDE İÇİ LAĞIM DOLU ÇUKURLAR

Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin girişinde bulunan ve içi atık sularla dolu çukurlar vatandaşın tepkisine neden oldu.

Hastane yakınındaki yolun arka tarafında bulunan logarlardan sızan lağım suları küçük göletlerin oluşmasına sebep oldu.

 Çukurlar yüzünden araçların rahatlıkla hastaneye girmediğini, çevreye saçılan suların sağlık açısından tehdit oluşturduğunu belirten vatandaşlar ilgili kurumlara tepki gösterdiler. Ağır hastaları taşıyan ambulanslarla veya sivil araçların bu çukurları zorlukla geçtiğini anlatan vatandaşlar, bu çirkin görüntünün Hakkari'ye yakışmadığını belirtiler.

Günde onlarca aracın Acil Servis'e giriş ve çıkış yaptığını ifade eden vatandaşlar çukura saplanan araçları ise bazen yolda geçen vatandaşların yardımıyla çıkartıldığını söylediler.

Durumu öğrenen Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürü Maas Özdemir, ilgili yolu daha önce parke taşı ile döşemeyi kararlaştırdıklarını, ancak Karayolları Şefliği'nin 'Bu yolu biz yapacağız' demesi üzerine işi bıraktıklarını belirtti. Özdemir,"Buranın durumunu bize bildiren olmamış. Durumu sizden öğrendim ve geldim. Hakikaten hoş olmayan bir görüntü. Gereken hemen şimdi yapılacaktır" dedi.

ACİL SERVİS ÖNÜNDE İÇİ LAĞIM DOLU ÇUKURLAR
ACİL SERVİS ÖNÜNDE İÇİ LAĞIM DOLU ÇUKURLAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 15:23:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 17:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?