3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Lüks ışığı altında ödül töreni

Hastane Caddesi üzerinde bulunan yüzme havuzu başında dün akşam gerçekleştirilen ödül töreni, meydana gelen arızadan dolayı şehre elektrik verilemeyince lüküs ışığı altında yapıldı. Program yılın en başarılı sporcusu, yılın en başarılı antrenörü, yılın en başarılı hakemi, yılın en başarılı beden eğitimi öğretmeni ve yılın spor adamı olmak üzere toplam 5 kategoride yapıldı.

Törende yılın en başarılı sporcu adaylarından atletizm dalında Hüsna Akan, güreşte Berivan Hayva, masa tenisinde Seyva Duman, teniste Yusuf Okay, basketbolda Erol Kaçmaz seçildi.

 Yılın en başarılı hakemlerinden futbolda Remzi Sönmez, basketbolda Yakup Aktaş seçilirken, yılın en iyi antrenör adaylarından ise güreşte İsmail Taşçı, atletizmde Ekrem Sönmez, masa tenisinde Sinan Mühürdaroğlu, basketbolda Harun Çallı ve teniste Fatih Besi seçildi. Yılın en başarılı ve aktif beden eğitimi öğretmeni Fahri Güldal, Esra İngeç, Özgür Demir ve Murat Dönmez oldu. Törende Vali Erdoğan Gürbüz, Emniyet Müdürü Yaşar Ağdere, Belediye Başkan Yardımcısı Bışar Mavigöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ seçilen en başarılı spor adamlarına plaketleri, elektrik kesintisi nedeniyle lüküs ışığı altında verildi. Törene çok sayıda iş adamı, daire amirleri ve sporcu katıldı.

HAKKARİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2004 Çarşamba 17:44:22
Güncelleme :6 Ekim 2004 Çarşamba 21:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?