2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Memur Sen Şubesi'nden Filistin Kermesi

Memur Sen Hakkari Şubesi tarafından Filistin halkı yararına düzenlenen kermeste 10 bin 10 TL gelir elde edildiği belirtildi. 

Yaklaşık 3 gün önce Atatürk Kültür Merkezi'nde açılarak esnaf ve hayırsever vatandaşların destek verdiği kermes önceki gün akşam saatlerinde son buldu. 2 gün boyunca açık kalan kermeste elde edilen gelirin Filistin halkına ulaştırılması için ilgili dernekler hesabına yatırıldığı belirtildi. 

Memur Sen Hakkari Şubesi Yönetim Kurulu adına kermesle ilgili bugün bir basın açıklaması yapan Sağlık Sen Şubesi Başkanı Veysel Çiftçi, Online Bağış, Yardım Eli, Kimse Yok Mu Derneği, Cansuyu ve Deniz Feneri Derneği aracılığıyla düzenledikleri kermeste toplam 10 bin 10 TL gelir elde ettiklerini belirtti. Çiftçi, "Toplanan bu paraların 5 bin 5 TL'nı İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı'nın, 5 bin 5 TL'nı da Engelli ve Muhtaçlar için Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin hesabına yatırdık. Kermesimize katılarak destek veren duyarlı tüm Hakkari halkımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?