3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Milli Piyangoya büyük ilgi

Hakkari'deki vatandaşlar, talih kuşunun şehirlerindeki bir şanslı vatandaşın başına konması umudu ile satışa sunulan Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi gösteriyorlar. 

Şuana kadar bir türlü Hakkarili'lerin başına konmayan talih kuşunun, bu kez kendilerine çıkmasını umut eden vatandaşlar, Milli Piyango Bayii'ne giderek bilet satın alıyorlar. 

Milli Piyango Bayii yetkilisi Ahmet Taş, yaklaşık bir hafta önce ilde satışa sundukları Milli Piyango biletlerinin çoğunun tükendiğini dile getirdi. 

Tam, yarım ve çeyrek olmak üzere yaklaşık 7 bin 100 adet bilet getirdiklerini belirten Taş, "Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği biletlerin çoğunu sattık. Tam biletleri 24, yarım biletleri 12, çeyrek biletleri ise 6 YTL'den satıyoruz. Halkımızın sahte biletlere karşı dikkatli olmalarını istiyoruz. İlimizde açıkta bilet satan seyyar bayiler de var. Bizim sattığımız biletlerin arka tarafında bayimizin kaşesi bulunmaktadır.   Vatandaşlarımıza arka tarafında kaşe bulunmayan biletleri kesinlikle almamalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 15:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?