4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Minik Ayşe yardım eli bekliyor

MİNİK AYŞE YARDIM ELİ BEKLİYOR

Hakkari'de kalbi delik olan 8 yaşındaki Ayşe Adıyaman, sağlığına kavuşmak için hayırsever vatandaşlardan yardım eli bekliyor.

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Kırıkdağ köyünde ikamet eden 5 nüfuslu işsiz baba Abdurrahman Adıyaman, küçük kızı Ayşe Adıyaman'ın doğuştan kalbinin delik olduğunu söyledi. Yüzü ve dudakları moraran, baygınlık geçiren kızının sağlık durumunun her geçen gün daha da kötüye gittiğini ifade eden Abdurrahman Adıyaman, kızının sağlığına kavuşması içinde yetkili kurumlar ile hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi. Adıyaman, "Kızımın sağlık durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Van'daki bir hastane ameliyat için benden 8 bin 500 TL ücret talep etti. Maddi durumum ortadadır, ameliyat etme imkanım bulunmamaktadır. Bugünlerde Ankara Numune Hastanesi'ne götüreceğim, ancak imkanlarım el vermiyor. Kızımın sağlığı için maddi destek verildiği taktirde sağlığına kavuşması an meselesidir. Tek isteğim kızımın sağlığına kavuşmasıdır" dedi.

Kırıkdağ Köyü İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi minik Ayşe ise, hastalığı nedeniyle arkadaşları ile oynayamadığını belirtti. Yaşamasının hayırsever vatandaşların elinde olduğunu belirten Ayşe Adıyaman, kendisine bir yardım elinin uzatılmasını istedi.

MİNİK AYŞE YARDIM ELİ BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 13:57:00
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 18:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?