2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Minik Delil yardım bekliyor

KANSERE YAKALANAN KÜÇÜK DELİL YARDIM BEKLİYOR

Hakkari'de kanser hastalığına yakalanan küçük Delil için banka hesap numarası açıldı.

Hakkari Aşağı Merzan Mahallesi'nde ikamet eden 6 nüfuslu baba Cumhur Ege'nin ilk çocuğu olan 5,5 yaşındaki Delil Ege, kilo ve boy kaybı nedeniyle tedavi ettirmek için götürdükleri Ankara Hacettepe Hastanesi'nde lösemi tanısı konulması Ege ailesini adeta şok etmişti.

Yaklaşık 11 aydır Ankara Hacettepe Çocuk Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde gördüğü tedavisinin 3,5 yıl daha devam edecek Delil'in sağlık durumu ailesini perişan etti.

İşsiz olan baba Cumhur Ege, çocuklarının sağlığına kavuşması için aile olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirttiler.

Ailenin Hakkari Valiliğine müracaat etmesi üzerine valilik kararıyla da küçük Delil için Hakkari Ziraat Bankası şubesinde bir hesap numarası açıldı. Her şeyden habersiz olan ve biran önce sağlığına kavuşmasına bekleyen küçük Delil'e yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşların Hakkari Ziraat Bankası (53189645-500) nolu hesaba yardımlarını yapabilecekleri belirtildi.

Çocuğun sağlığına kavuşması için Hakkari sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da aileye Ankara'ya gidecek yol parasını karşıladığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 13:30:03
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 14:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?