3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Müftülükten vatandaşa hediyeler

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, mübarek Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve ilmihal kitabı dağıtmaya başladıklarını söyledi.


İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, H. Sait Camii'nde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi. Vatandaşlara Kuran-ı Kerim ve çeşitli kitaplar hediye eden Müftü Mehmet Ali Özturkçü, Ramazan ayı nedeniyle camiye gelen vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve 2 ciltten oluşan İman ve İbadetler isimli ilmihal dağıttıklarını söyledi.

Öztürkçü, "İlk olarak H. Sait Camii'nden hediye vermeye başladık. Bu hediyelerimizden il merkezindeki bütün camilerde sırasıyla vatandaşlarımıza dağıtılacaktır.Bütün camilerimize gelen vatandaşlar arasında ayırım yapmadan herkese Kur'an-ı Kerim meali ve ilmihal verilecektir. Müftülük olarak camilerimizde toplam bin Kur'an-ı Kerim, 500 Kur'an-ı Kerim meali ve 500 adet 2 ciltli İman ve İbadetler isimli ilmihal dağıtacağız. İhtiyaç duyulması halinde ise Diyanet İşleri Başkanlığı'mızdan yeniden talepte bulunarak kitap isteyeceğiz" dedi.


Vatandaşlar ise, mübarek Ramazan ayında kendilerine Kur'an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar dağıtan müftülük yetkililerine teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 16:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?