4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Nehr i Şemdinli balı fuar yolunda

NEHR İ ŞEMDİNLİ BALI FUAR YOLUNDA

Hakkari'de Nehr i Şemdinli markası ile üretilen yöresel balın, "1. Antalya Şarküteri ve Mandıra Ürünleri Fuarı"nda tanıtılacağı belirtildi.

Bir süre önce değişik fuarları katılan ve büyük ilgi gören Nehr i Şemdinli Balı Antalya yolunda. 31-3 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan 1. Antalya Şarküteri ve Mandıra Ürünleri Fuarı" katılacak olan firmanın 4 kişilik ekibi, bugün Hakkari'den Antalya'ya doğru hareket etti.

Nehr i Şemdinli Balı Şirket Müdürü Sait Erçin, yaklaşık 4 yıldır Hakkari balının markalaşması için yürüttükleri çalışmaların bir parçası olan tanıtım faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti. Erçin, "Bir çok ulusal ve uluslararası pazarlama firmasının katıldığı gıda ihtisas fuarlarına katılarak balımızın tüketicilere daha hızlı ulaşmasına yönelik tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu çalışmalara farklı reklam ve organizasyonlarla devam edeceğiz. Bizleri destekleyen Hakkari Valiliği'ne, Tarım İl Müdürlüğü'ne, halkımıza ve Antalya Hakkarililer Derneği'ne şimdiden teşekkür ediyoruz. Antalya'daki fuarda halkımızın stadımızı ziyaret etmelerini bekliyoruz. Fuarda organik ve kara kovan balımızı tanıtacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 14:16:00
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 15:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?