27
Temmuz
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Numaratör vatandaşı sevindirdi

Hakkari Devlet Hastanesi'nde numaratörlerin bir süre önce hizmete girmesiyle birlikte poliklinik kapılarında yaşanan kargaşanın önüne geçildiği belirtildi. Hakkari Devlet Hastanesi eski Başhekimi Uzman Dr. Servet Kocaöz'ün girişimleri sonucu hizmete sokulan otomasyon ve numaratör sistemi vatandaşları sevindirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu, bu sistemden dolayı vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdiğini belirterek, yöre halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Sağlık Bakanlığı'ndan talep ettikleri her branşta bir doktorun gelmesi halinde birçok hastanın il dışına gitmekten kurtulacağını ifade eden Ethemoğlu, sıkıntıların aşılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Tedavi için polikliniğe gelen Mecit Özdemir isimli vatandaş ise, numaratör sisteminin faaliyete girmeden önce sıra yüzünden hastalar arasında sık sık kavgaların yaşandığını, bu sistem sonrasında kargaşaların önüne geçileceğini belirtti. Özdemir, hastanede birçok değişikliğe imza atan eski Başhekim Uzman Dr. Servet Kocaöz'e teşekkürlerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 20:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?