3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Öğrenci seçimlerinde renkli görüntüler

Hakkari Lisesi'nde Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimleri renkli görüntülere sahne olurken, adaylar daha fazla oy alabilmek için ilginç yollara başvuruyor. 

Altay Caddesi üzerinde bulunan 34 derslik, bin 250 öğrencisi ve 22 öğretmeni bulunan Hakkari Lisesi'nde okul öğrenci meclisi için seçilen 6 aday arasında şimdiden kıyasıya bir mücadele başladı. Öğrenci arkadaşlarını etkilemek ve rakiplerinden daha fazla oy almak için harekete geçen 12/C sınıfı öğrencisi Hakan Şener, okulun giriş kapısı duvarına fotoğrafının yer aldığı büyük bir poster asarak posterin üzerine "Hakanı seçmek dünden gelmekten bugünü yaşamakta yarına gitmektir" notu bıraktı. 

Oldukça çekişmeli geçen seçimlerde kimin meclis başkanlığına getirileceğinin ise yapılacak seçimin ardından belli olacağı bildirildi. 

Konu hakkında bir açıklama yapan Hakkari Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zahir Taş, öğrencilerin demokratik yaşam becerilerini geliştirmek ve demokratik bir okul kültürü oluşturmak amacında olduklarını söyledi. Taş, sınıf başkanlığı seçimlerinin ardından Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı için çalışmalarına başladıklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 10:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğrul boral IP: 78.161.153.xxx Tarih : 30.12.2008 16:18:07

çok harika olmuş başarılar kardeş