3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Öğrenciler için moral gecesi

Şemdinli ilçesinde tek lise olma özelliğini taşıyan Sabri Özel Lisesi'nden mezun olan ve Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na (ÖSS) katılacak öğrenciler ile tayinleri çıkan öğretmenler için moral gecesi düzenlendi.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Sabri Özel Lisesi ve Şemdinli Gençlik Merkezi'nin organize ettiği gecede öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi, oyun ve skeçler oynandı. Yaklaşık 3 saat devam eden gecede, Şemdinli ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra tayini çıkan Gülşen Eryiğit isimli öğretmen tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Şemdinli'yi ve halkını hiç bir zaman unutmayacağını belirten Gülşen Eryiğit, bu gece ile duygulandığını söyledi. Eryiğit, "Bu şirin ilçeden ayrıldığım için çok üzülüyorum. İlçeyi ve insanlarını çok özleyeceğim" dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde öğrenciler tarafından bir birinden güzel şarkılar seslendirildi. Müzik eşliğinde sahneye çıkan bedensel özürlü Osman Tekin isimli genç yaptığı dans ile ayakta alkışlandı. Gece halk oyunları gösterisi ile son buldu.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?