3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Öğrencilerden şiir ve müzik dinletisi

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesindeki öğrencilerin şiir ve müzik dinletisi büyük ilgi gördü.

Askeri hareketliliğin yaşandığı Çukurca'da top sesleri bu defa yerini şiir ve müzik dinletisine bıraktı. 369 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Çukurca Atatürk İlköğretim Okulu'nun 6, 7 ve 8'nci sınıf öğrencileri tarafından Kaymakamlık Ahmet Yasevi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir ve müzik dinletisi büyük ilgi gördü. İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Yaşar Turan, kamu kurum amirleri ve öğrenci velilerinin katıldı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra mumlar arasında şiirlerini seslendiren öğrenciler davetlilerden büyük alkış aldılar.

Çukurca Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü M. Emin İlik, ilçede şiir ve müzik dinletisini geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Çukurca'nın basında tanıtıldığı gibi olmadığını belirten İlik, ilçenin huzur ve sükunet içerisinde olduğunu söyledi.

Program sonunda Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Yaşar Turan tarafından şiir ve müzik dinletisine katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 15:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.Emir PARLAK IP: 212.175.112.xxx Tarih : 21.05.2008 14:07:21

İlçemiz Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından mükemmel bir şekilde hazırlanmıştır.Başta Okul Müdürü M.Emin İLİK,Müd.Yrd.Bayram GÜRPINAR Türkçe Öğretmeni M.Emre DOĞAN'ı ve etkinliğe katılan tüm öğrencileri canı gönülden tebrik ediyorum başarılar diliyorum.