2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Öğrencilerden veda pikniği

Hakkari Şehit Selahattin İlköğretim Okulu öğrencileri, bir eğitim öğretim yılının yorgunluğunu kırda piknik yaparak attı.

Okulların yaz tatiline girmesine kısa bir süre kala, Şehit Selahattin İlköğretim Okulu 8/C sınıfı öğrenci ve öğretmenleri şehir merkezinden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyünde piknik yaparak doyasıya eğlendiler.

Sınıf öğretmenleri Necmi Güldal ve Çağrı Gürsoy'un gözetiminde piknik yapan yaklaşık 20 kişilik öğrenci grubu, kırlarda dolaşmanın ve oynamanın sevincini hep birlikte yaşadılar.

Bu yıl mezun olacaklarını belirten öğrenciler, önümüzdeki yıl yeni bir okula ve yeni bir ortama gireceklerini belirttiler. Öğrenciler, "Öğretmen ve arkadaşlarımızla yaklaşık 8 yılı birlikte geçirdik. Şimdi ise öğretmen ve arkadaşlarımızdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Kırlarda bir taraftan stres attık diğer taraftan ise Seviye Belirleme Sınavı öncesi moral bulduk. Halay çekerek bir yılın yorgunluğunu da üzerimizden atmış olduk” şeklinde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 16:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeki çallı IP: 78.171.129.xxx Tarih : 6.06.2009 23:10:43

ben de bu okuldan mezun olmuştum ama çok eski tabi. ilkokulken ama hiç unutmadım ve unutamam o güzel günlerimi.keşke eskiye dönüş olsada geriye gidebilsem.istanbuldan herkese selamlar öğrencilerede başarılar dilerim.