5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Öğrencilerin moral gecesi

ÖĞRENCİLERİN YÖRESEL KIYAFETLİ MORAL GECESİ

Hakkari'deki bir dershane, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) hazırlanan öğrencileri için moral gecesi düzenledi. Bazı öğrencilerin yerel kıyafetlerle katıldığı gecede, çalınan müzik eşliğinde gençler doyasıya eğlendiler.

Yaklaşık 3 yıl önce hizmete giren ve 700 öğrencisi bulunan İdeal Dershanesi, spor salonunda öğrencileri için moral gecesi düzenledi. Bazı kız ve erkek öğrencilerin yöresel kıyafetlerle katıldığı gecede gençler halaylar çektiler. Hakkari'yi üniversite sınavlarında son sıralardan kurtarmak ve gençlere moral vermek için böyle bir gece düzenlediklerini ifade eden dershane yetkilileri, "Öğrencilerimizin çevre baskısından, arkadaşları veya kendi beklentilerinden kaynaklanan kaygı ve streslerini bir nebze de olsa azaltmak ve kendilerine olan öz güvenlerini artırmak için bu etkinliği düzenledik. Daha öncede öğrencilerimiz arasında moral amaçlı değişik sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler düzenlemiştik. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonda da devam edecektir" şeklinde konuştu.

Öğrenciler ise, ÖSS öncesi kendilerine müzikli moral gecesi düzenleyen dershane yetkililerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

ÖĞRENCİLERİN YÖRESEL KIYAFETLİ MORAL GECESİ
ÖĞRENCİLERİN YÖRESEL KIYAFETLİ MORAL GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 12:04:03
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 15:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?