5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Öğretmen kalp krizinden öldü

ÖĞRETMEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Hakkari'de bir öğretmen geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Berçelan Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 4 çocuk babası olan ve Hakkari Özel Beyaz Gelincik Rehabilitasyon Merkezi'nde öğretmenlik yapan Mustafa Yaşar (51) önceki gün saat 17:00 sıralarında kalp krizi geçirerek ailesi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk tedavinin ardında ambulansla Van Yüzüncü Yıl Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Yaşar, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Van başta olmak üzere yörede sevilen ve sayılan Mustafa Yaşar'ın cenazesi Van'dan büyük bir araç konvoyu eşliğinde Hakkari'ye getirilerek Berçelan Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine il, ilçe ve çevre illerden gelen binlerce kişi katıldı.

Mustafa Yaşar 2003 yılında Van'da DEHAP milletvekili aday adayı, 2004 yılında ise Hakkari'de DTP Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Van Göç-Der Saymanı olan Mustafa Yaşar'ın kardeşi Abdurrahim Yaşar, ağabeyinin ani ölümünün üzüntüsü içersinde olduklarını belirterek, çevre illerde olduğu gibi Hakkari'de de sevilen ve sayılan ağabeyinin cenazesine katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 14:02:03
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 14:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?