4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Öğretmen ve öğrenciler el ele

Hakkari Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu tarafından 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının sona ermesine kısa bir süre kala 'Yıl sonu gecesi' adı altında bir program düzenlendi.

Dün akşam saatlerinde Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen geceye, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu Müdürü Nayif Turgut, bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bıraktıkları bugünlerde okulunun öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan yıl sonu gecesine katılan davetlilere teşekkür etti.

Yapılan konuşmanın ardından okul tarafından gerçekleştirilen faaliyetler yapılan slayt gösterisi ile davetlilere izletildi. Öğrencilerin sergilediği 'Kime niyet kime kısmet' adlı tiyatro oyununun ardından öğretmenler tarafından değişik şiirler okundu. Daha sonra değişik kostümlere bürünen 1. sınıf öğrencileri birbirinden güzel oyunlar sergilendi. Okulun müzik öğretmeni Burçin Sarıçiçek tarafından hazırlanan ve yaklaşık 15 öğretmenden oluşan koro değişik türküler seslendirdi.

Gece, öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterileriyle son buldu.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 14:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?