4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Öğretmene kap-kaç yapmak istediler

Yüksekova ilçesinde bir binanın asansöründe sıkıştırdıkları bir bayan öğretmeni taciz ederek çantasını almaya çalışan iki kişi yakalandı.

Hakkari Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, Yüksekova ilçesinde B.Ş. isimli bayan bir öğretmeni taciz etmeye çalışan R.K. isimli şahsın Y.A. isimli bir vatandaş tarafından kaçarken yakalanarak Polis merkezi'ne götürüldüğü belirtildi.

Polis Merkezi'ne giden B.Ş. isimli öğretmenin kendisinin daha önceden tanımadığı iki şahıs tarafından Atasoy binasının asansöründe sıkıştırılarak taciz edildiğini beyan etmesi üzerine R.K. isimli şahsın yakalandığı bildirildi. R.K. isimli şahsın olayda yanında olan ikinci şahsın N.T. olduğunu belirtmesi üzerine ikametine gidilerek bu şahsın da yakalandığı ifade edildi. Her iki şahsın Polis Merkezi'nde mağdura teşhis ettirildiği ve B.Ş.'nin olayda kendisini tehditle taciz eden ve çantasını çalmaya çalışanların bu iki şahıs olduğunu ve bu şahıslardan şikayetçi olduğunu belirttiği ifade edildi. Olayla ilgili gerekli tahkikatın başlatıldı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?