5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Öğretmenler internet bekliyor

BU ÖĞRETMEN EVİNİN DÜNYA İLE BAĞLANTISI KESİK

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde öğretmenlerin yanı sıra birçok konuğun misafir edildiği öğretmenler evinin internetten mahrum olduğu belirtildi.

Çukurca ilçesinde bir taraftan öğretmenleri diğer taraftan ise otel olmadığı için misafirleri ağırlayan ilçenin tek öğretmenler evinde internet sıkıntısı uzun süredir giderilemedi. Misafirler, günümüzde tüm köy ve mezralar internete kavuşmanın sevincini yaşarken ilçedeki öğretmenler evinin ise bundan mahrum kalmasına bir anlam veremediklerini belirttiler.

Öğretmenler evi yetkilileri ise, internet bağlantısının olduğunu, ancak sık sık meydana gelen elektrik kesintileri ile hatlarının düşük olmasından dolayı bazen sıkıntılar yaşadıklarını belirttiler. İnternetten daha rahat faydalanmaları için Türk Telekom yetkililerine durumu defalarca bildirdiklerini belirten yetkililer, ancak sıkıntının halen giderilmediğini ifade ettiler.

Öğretmenler evinde kalan bazı öğretmenler ise, internete giremedikleri için dünya ile bağlantılarının adeta kesildiğini belirttiler. Bazen internet bağlantının var görülmesine rağmen sayfaların bile açılmadığını anlatan öğretmenler, maalesef bu sorunla her defasında karşı karşıya kaldıklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 14:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?