5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Okul aile birliğinden yemek

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRETMENLERE YEMEK

Hakkari Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul öğretmenlerine ve çalışanlarına yemek verildi.

İncin Kafeterya'da verilen yemeğe Anadolu Lisesi Müdürü Musa Kaya, Okulun Aile Birliği Başkanı Ahmet Korkmaz, TEDAŞ Sistem İşletme Müdür Vekili Mehmet Zerek, öğretmen, veli ve okul çalışanları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Ahmet Korkmaz, eğitimin toplumların kalkınmasında mihenk taşı olduğuna vurgu yaparak, Anadolu Lisesi'nin geçen yıl üniversite sınavlarında yüzde 50'nin üzerinde bir başarı gösterdiği belirtti. Bu başarınınbu yıl daha da yükseleceğini ifade eden Korkmaz, bundan da okul öğretmenleri, aile birliği, veli ve öğrencilerin büyük katkısı olduğunu söyledi.

Biçer Mahallesi TOBB İlköğretim Okulu'nda meydana gelen olaylara da değinen Korkmaz, okulların şiddetten arındırılmış eğitim yuvaları olduğu söyledi. Korkmaz, eğitim kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalarının katlanarak süreceğini kaydetti.

Korkmaz, önceki gün Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden ve 3. lige terfi maçı için karşı karşıya gelen Yüksekova Üzüm A.Ş. ile Hakkari Belediyespor müsabakasının ardından çıkan olayları da kınadı.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRETMENLERE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:59:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 17:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?