2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Okulda şiir dinletisi düzenlendi

Hakkari Türk Telekom Şehit Binbaşı Murat Özyalçın Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü tarafından Öğretmen Okullarının 161. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle şiir ve müzik dinletisi düzenledi.

Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Kültür Salonu'nda düzenlenen programa İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Z. Atilla Ataalp, Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Celal Hatipoğlu, anadolu öğretmen liselerinin her şartta çalışma kabiliyetine ve insan sevgisine sahip öğretmen adayları yetiştirmeyi amaçladığını belirterek "Bu okullarımızdan biri olan Türk Telekom Şehit Binbaşı Murat Özyalçın Anadolu Öğretmen Lisesi olarak 3 yılda 100 mezun öğrencisinden 62'sini eğitim fakültelerine kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 270 öğretmen aday öğrencisiyle her çağda en onurlu mesleklerden biri kabul edilen öğretmenlik mesleğinin ilimizdeki yuvası olmaya devam etmektedir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardında öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi sunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?