2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

ÖSS öncesi moral konseri

Hakkari'de ÖSS öğrencilerine bir konser veren sanatçı Hozan Beşir, Kürtçe ve Türkçe şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Hakkari Genç Girişimciler Derneği, ÖSS'ye girecek olan öğrencilere moral amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda bir konser düzenledi. Konseri, Vali Yardımcıları Abdulkadir Duran ve Abdullah Uçgun, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Veli Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda öğrenci ve aileleri dinledi. Sanatçı Hozan Beşir, yanına gelen hayranları ile yakında ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gecede kız ve erkek öğrenciler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlenerek sınav öncesi stres attı.


Hakkari Genç Girişimciler Derneği Başkanı Veli Kaya, sosyal ve kültürel aktivitelerden geri kalan Hakkari'de gençleri sevindirmek amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaya, "Son yıllarda ÖSS ve OKS'de Türkiye'nin en başarısız illeri arasında yer alan Hakkari'nin bu durumunu değiştirmek için herkese görevler düşüyor. Dernek olarak da ÖSS'ye girecek olan öğrencilere moral ve motivasyonlarını yükseltmek için böyle bir konser tertipledik. Sanatçı Hozan Beşir'e tüm Hakkari halkı adına
teşekkür ediyoruz. ÖSS'ye girecek tüm öğrencilere ise başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 14:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?