5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere moral

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE MORAL

Hakkari Atak Çaba Dershanesi, üniversitese hazırlanan sınavlara az bir süre kala öğrencilerine yönelik moral ve motivasyon amaçlı bir dizi sosyal ve sportif aktiviteler başlattı.

Dershanenin tarih öğretmeni ve aynı zamanda futbol hakemi olan Necmi Güldal, Hakkari'deki öğrencilerin çalışma saatleri dışında kendilerine ayıracak daha az aktivite imkanı bulduğunu belirtti. Sınav gününe kadar öğrencilerin bütün zamanlarını ders çalışmakla geçirip kendilerine sosyal ve kültürel anlamda herhangi bir aktiviteye zaman ayıramadığını belirten Güldal "Bu nedenle aşırı çalışmadan dolayı yoğun bir sınav stresi yaşamakta, bu da başarı oranlarını düşürmektedir. Dershanede sınıflar arası müsabaka düzenledik. Müsabaka sonunda şampiyon olan takım 28 Mart 2010'da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbi maçını izlemeyi hak kazanacak. Bu amaçla her iki kulüple temasa geçtik ve kendileri de bu imkanı sağlama konusunda yardımcı olacaklarını ifade etmişlerdir" dedi.

Özel bir halı sahada düzenlenen futbol maçlarında 900 öğrencisi olan dershane sınıflarından oluşan takımlar bir birleri ile kıyasıya mücadele ediyorlar. Sınıflar arasında 10 takımın katıldığı müsabakanın bir hafta devam edeceği belirtildi.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE MORAL
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 13:12:04
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 16:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?