2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Otomobilin üzerine kaya düştü!

Hakkari'de dağdan kopan kaya parçasının seyir halindeki bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki şehir girişinde meydana geldi. Yağışlarla birlikte kopan kaya parçaları, Yüksekova ilçesi istikametinden Hakkari'ye gelmekte olan bir otomobilin üzerine düştü. Kazada hafif şekilde yaralanan Mikail Bor, Şeref Abi ve Sener Abi, Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Önceki gün akşam saatlerinde yine aynı noktada dağdan kopan kaya parçalarının bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu araçtaki 4 kişi kazadan kıl payı kurtulurken, araçta büyük maddi hasar meydana gelmişti. Bir süre kapanan yol, Karayolları ekipleri tarafından yeniden ulaşıma açılmıştı.

Hakkari Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri, yağışlarla birlikte dağlardaki kayaları tehlike oluşturduğunu belirterek, Hakkari-Van karayolunda yolculuk yapanların dikkatli olması uyarısında bulundu.

Öte yandan, Hakkari-Van karayolunun 35. kilometresi Çanaklı köyünde karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarptığı Necmettin Adıyaman ve İdris Erman yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, durumlarının ağır olması nedeniyle Van'a sevk edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 21:47:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?