3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Pazar yeri belirlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı, vatandaşların bayram alışverişlerini rahatlıkla yapabilmeleri için Altay Caddesi’ni pazar yeri olarak belirledi.

İl merkezinde daha önceleri sokak başlarında ve cadde kenarlarında tezgahlarda satış yapan işportacılar, belediye tarafından belirlenen yerde satış yapacaklar.

Belediye Zabıta Müdürü Fahri Karga ve beraberinde bulunan 15 kişilik ekip tarafından uyarılan seyyar satıcıların, Ramazan Bayramı süresince Altay Caddesi’nde satış yapacakları belirtildi. Belediye Zabıta Müdürü Fahri Karga, caddenin pazar yeri olarak tespit edildiği ve gerekli resmi işlemleri Valilik nezdinde yaptıklarını söyledi. Karga, seyyar satıcıların Altay Caddesi üzerinde satış yapmalarının serbest olduğunu belirterek, "Trafiğin yoğun olduğu caddelerde vatandaşlarımız alışveriş yapmak zorunda kalıyorlardı. Kaldırımları işgal eden seyyar satıcıları ve alışveriş yapan vatandaşlar için bir pazar yeri belirledik. Belirlediğimiz alanın her iki tarafını da trafiğe kapatarak vatandaşlarımızın rahat ve güven içersinde alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bu görev trafik ekiplerinin değil, zabıta ekiplerinin görevidir" dedi. Seyyar satıcılar yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.

hakkari
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 11:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?