2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Pistlere taze kan geliyor!

ÇUKURCA'DA ATLETİZMİ GELİŞTİRME PROJESİ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen okullar arası atletizm yarışmasına 132 sporcu katıldı. Gösterilen yoğun ilgi yetkililer bile şaşırttı.

Öğle saatlerinde Emir Şaban Mahallesi'nde bulunan Emniyet Parkı'nda başlayan okullar arası atletizm yarışmasına 3 ilköğretim okulundan 69 erkek ve 63'ü kız öğrenci olmak üzere 132 sporcu katıldı.

Yapılan atletizm yarışması hakkında bilgi veren Hakkari İl Gençlik ve Spor Müdürü Sadi Akdağ, yarışmayı Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yürütmekte olan 'Atletizmi geliştirelim' projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini söyledi. Düzenlenen yarışmalarda 8'e giren sporcuların 3 Aralık'ta Hakkari de yapılacak olan final yarışmasına katılacaklarını belirten Akdağ," İlk 8 giren sporcularımız yarı yıl tatilinde 20 günlük bir kampa alacağız. Bütün ihtiyaçları bizler tarafından karşılanacaktır. Bölgede yapılacak olan gurup ve yarı final müsabakalarından sonra final müsabakası ise Ankara da düzelecektir. Burada dereceye giren ilk 10 sporcu Milli Takım Kampı'na çağıracak.

Bin 500 ve 2 bin metre yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalya veren yetkililer, gösterilen yoğun ilgi karşısında şaşırdıklarını belirttiler.

ÇUKURCA'DA ATLETİZMİ GELİŞTİRME PROJESİ
ÇUKURCA'DA ATLETİZMİ GELİŞTİRME PROJESİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 20:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?