5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

PKK üyesi görüntülendi

(ÖZEL HABER) HAKKARİ'DE YAKALANAN PKK ÜYESİ GÖRÜNTÜLENDİ

Hakkari'de eylem hazırlığı içerisinde olduğu açıklanan ve çok sayıda silah ve mühimmatla ele geçirilen PKK üyesi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İHA kamerası tarafından görüntülendi.

Önceki gece Dağgöl Mahallesi'nin içlerine doğru ilerlerken 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 2 kişiden biri, yanındaki çantada bulunan 1 adet RPG-7 roketatar, 2'si zırh delici olmak üzere kullanıma hazır 4 adet roketatar mühimmatı, 2 adet sevk fişeği, 3 adet el bombası, 1 adet Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet dolu şarjör ile ele geçirilmiş, Hakkari Valiliği söz konusu şahısların PKK/KONGRA-GEL terör örgütü adına Hakkari merkezinde eylem yapmayı planladıkları açıklamıştı.

Silah ve mühimmatla birlikte yakalanan PKK üyesi şahıs, dün akşam saat 02.00 sıralarında yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Hakkari Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Burnunun pansumanlı olduğu görünen şahıs, yapılan tedavisinin ardından tekrar sivil polisler nezaretinde zırhlı araca alındı.

(ÖZEL HABER) HAKKARİ'DE YAKALANAN PKK ÜYESİ GÖRÜNTÜLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 13:05:02
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 13:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?