4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Polis eşleri çiftetelli oynadı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında polis ve eşlerine yönelik bir konser düzenlendi.

Dün akşam saatlerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi salonunda verilen konsere Ağır Ceza Reisi Ahmet Maden, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik ile çok sayıda polis ve eşleri katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün daveti üzerine yöreye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği sanatçıları Hasan Öztürk ve Nahide Tokgöz, verdikleri konserle izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

Polis ve eşleri, sırasıyla sahne alan sanatçıların seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi. Üzerlerindeki polis kıyafetli çocuklarıyla konsere katılan bazı polis eşleri Türk bayrağı açtı.

İsmi öğrenilemeyen küçük yaştaki bir çocuk ise sırtındaki Türk bayrağı ile sahneye çıkarak dolaşması izleyenlerden büyük alkış aldı. Sanatçıların okuduğu türkülere zaman zaman eşlik eden polis ve eşleri daha sonra sahneye çıkarak birlikte çifte deli oynayıp halay çekti. Konserin sonunda eline aldığı Türk bayrağı ile sahneye çıkan bir bayan ise çalınan müzik eşliğinde oynayarak doyasıya eğlenmenin keyfini çıkardı.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?