4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Polis gecesinde renkli görüntüler

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.

Polis Evi'nde verilen gecede açılış konuşması yapan Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenledikleri etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu ise konuşmasında, vatanın ve milletin ebedi varlığını, yüce Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte ülkenin her karış toprağında gerektiğinde canını feda eden polis teşkilatının görevini fedakarca sürdürmekte olduğunu söyledi. Nasuhbeyoğlu, polislik mesleğinin eğitimli, bilgili, deneyimli, fedakarlık ve feragat gerektiren bir meslek olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından kokteyle geçildi. Kokteylden sonra Ankara'dan gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği sanatçıları Hasan Öztürk ve Nahide Tokgöz sırasıyla sahne sahne aldığı polisevinde okuduğu türkülerle davetlilere müzik ziyafeti verdi. Sanatçıların söyledikleri türkülere, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek, Vali Yardımcıları Ali Hamza Pehlivan, Abdullah Uçgun, Orhan Balcı da eşlik ederek, geceye ayrı bir renk kattılar. Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Emniyet Müdürü Cavit Çevik ile diğer protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte sanatçı Nahide Tokgöz'ün seslendirdiği türküler eşliğinde önce halay çekti, daha sonra ise çifte telli oynadı. Adeta misket şov yapan Vali Nasuhbeyoğlu, davetlilerden büyük alkış aldı.

Vali Nasuhbeyoğlu, sergilediği oyun karşısında şaşkınlıkla kendisini izleyen davetlileri de oynamaya davet etti. Gece geç saatlere kadar süren konser sonunda Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Çinek, Emniyet Müdürü Cavit ve Vali Yardımcıları ile birlikte yöreye gelen sanatçılara çeşitli hediyeler takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 16:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?