4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Polis müdürüne fuhuş iddiası!

HAKKÂRİ’de tecavüz ettikleri küçük kızlara tehditle fuhuş yaptıran çetenin müşterileri arasında Hakkâri Özel Harekât Şube Müdürü U.B. ile 3 polis memurunun olduğu iddia edildi.

Hakkâri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, ifadeleri alınan mağdur kızlardan 14 yaşındaki M.B. avukatının da katıldığı savcılık sorgusunda, tehditle birlikte olduğu kişiler arasında U.B.’nin de olduğunu söyledi. Savcılık iddianın doğruluğunu araştırmak için M.B.’ye çeşitli fotoğraflar gösterip hangisinin U.B. olduğunu sordu.

Fotoğraflardan Özel Harekât Şube Müdürü’nü teşhis eden M.B., polis müdürü ve 3 polis memurunun 14 yaşındaki H.A ile de birlikte olduklarını anlattı. Savcılık, M.B.’nin ifadeleri doğrultusunda polis müdürü ve adı geçen 3 polis memuruna soruşturma izni verilmesi için Hakkâri Valiliği’ne başvurma kararı aldı.

ÖNCE TECAVÜZ SONRA FUHUŞ

Hakkâri’de ortaya çıkartılan korkunç çete, 10 kız çocuğuna tecavüz edip sonra da tehditle fuhuşa zorluyordu. Küçük yaşta çocuklara fuhuş yaptırıp, seks görüntülerini gizlice kayda alan ve bu görüntülerle şantaj yapan çeteye yönelik operasyonda küçük kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri iddia edilen işadamı, öğretmen, uzman çavuş ve esnafın

AHT
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 09:32:24
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 09:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?