3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

PTT müdürlüğünden örnek hizmet

Hakkari PTT Müdürlüğü personeli maaşlarını almaya gelen yaşlıları kapıda karşılayarak, gösterdikleri yakın ilgi ile örnek bir hizmet sergiliyor.

2 Haziran 2008 tarihinde yürürlüğe giren 2022 sayılı kanun ile Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası şubelerinde ödenen yaşlılar maaşı PTT Müdürlükleri'nde ödenmeye başlandı. Hakkari PTT Müdürlüğü'nde ödenen maaşlarını almaya gelen yaşlılar gördükleri ilgi karşısında şaşırdıklarını söyledi.

PTT Bank Şubesi'nde görevli personel maaşlarını almaya gelen yaşlıları kapıda karşılayarak, sıraları gelene kadar oturacak yer gösterdikten sonra sıra numarası alıyor. Yaşlılarla yakından ilgilenen personel, çay ikramını da ihmal etmezken, bu durum maaş almaya gelen vatandaşlar tarafından büyük taktir topladı.

Hakkari PTT Başmüdürü Sami Arlı, yaşlılara en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini söyledi. Arlı, "2 Haziran 2008 tarihinde Türkiye genelinde 2022 sayılı kanuna göre yaşlıların maaşları PTT Müdürlükleri'nde ödenmeye başlanmıştır. Yaşlıların maaşları Hakkari merkez ve ilçelerinde büyük bir titizlikle dağıtımlaşa başlandı. Önceki gün il ve ilçelerimizde yaklaşık 2 bin yaşlımıza ödemeleri yapıldı.Yaşlılarımız herhangi bir sıkıntı çekmeden, fazla beklemeden maaşlarını alıyor. Ayrıca talebe göre her hangi bir ücret almadan isteyenlerin maaşlarını evlerine de teslim edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 19:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?