2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Ramazan ayı bereketli geldi

Hakkari'de yaklaşık 10 kişinin istihdam edildiği yeni bir iş yerinin Ramazan ayında hizmete girmesi özelikle işsiz vatandaşları sevindirdi.


Orhan Zirek isimli genç girişimci Kayacan Caddesi üzerinde İnci Cafe adında bir iş yeri hizmete açtı. İş yerinde tatlı çeşitlerinin yanı sıra canlı müzik hizmeti verildiği belirtildi. Yaklaşık 10 kişinin istihdam edildiği iş yeri sahibi Orhan Zirek, işlerin düzene sokmasıyla birlikte daha da çok işsizi işe alacağını belirti.

Mübarek Ramazan ayının ilk gününde açılan işyerinin inşallah hayırlara vesile olacağını belirten Zirek,"Ramazan ayının ilk gününde iş yerimin hizmete girmesi inşallah bizlere bu bereket getirir. İnci Cafe adı altındaki işyerimiz pastane ve cafe olarak hizmet vermektedir. Akşam saatlerinde vatandaşlarımıza burada canlı müzik eşliğinde Kürtçe ve Türkçe müzik ziyafeti veriyoruz" dedi.


Son günlerde yeni işyerlerinin açılmasına sevindiklerini belirten bazı vatandaşlar ise, sadece 2 gün içinde açılan 2 ayrı işyerinde 20 kişinin istihdam edilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtiler.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 16:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?