2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Şampiyon; Hakkari Lisesi

HAKKARİ'DE LİSELERARASI FUTBOL İL BİRİNCİLİSİ MÜSABAKASI

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2009-2010 gençler futbol il birinciliği müsabakasını Hakkari Lisesi takımı kazandı.

İl genelinde liselerarasında yapılan ve 10 takımın katıldığı gençler futbol il birinciliği müsabakası final maçı Hakkari Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesi arasında yapıldı.

Şehir Stadyumu'nda oynanan final maçında her iki takım kıyasıya mücadele ederken, saha kenarında ise çevik kuvvet ekipleri hazır bekletildi. Zaman zaman gergin geçen maçta, okul yöneticileri de taraftarları birbirinden uzak tutarak olası olayların önüne geçmiş oldu. Final maçında Hakkari Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi'ni 3-1'lik skorla yenerek il birincisi oldu.

Birinci olan Hakkari Lisesi'nin kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sacit Keskin, ikinci olan Endüstri Meslek Lisesi'nin kupasını ise hakemler adına maçın orta hakemi Mehmet Kızılban verdi. Turnuva da üçüncü olan Çukurca Lisesi'nin kupasının ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye gönderileceği belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Nurettin Özdemir ise, birinci olan takıma başarılar dilediğini belirterek, il birincisi olan Hakkari Lisesi'nin mart ayında Siirt ilinde yapılacak olan liselerarası grup müsabakalarına katılacağını söyledi.

İl birincisi olmanın sevincini yaşayan Hakkari Lisesi sporcuları da, taraftarlarının alkışları arasında okullarına dönerek, sevinçlerini arkadaşları ile birlikte paylaştılar.

HAKKARİ'DE LİSELERARASI FUTBOL İL BİRİNCİLİSİ MÜSABAKASI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 13:50:04
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 15:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?